Vooruitgang!

Vandaag dag 2 van de Kleanprep en dag 2 in t ziekenhuis. De start van de dag was verschrikkelijk moeizaam. Nyntha voelde zich echt ellendig en miserabel en de uren leken dagen te duren.

Nyntha wilde alleen maar liggen en vooral NIET naar de wc, want zodra ze overeind ging zitten moest ze braken. Maarja, als er via een sonde constant vocht naar binnen wordt gepompt, dan loopt je blaas vol of je dat nu wilt of niet… Dus braken, braken, braken. De meeste keren konden we het netjes opvangen, maar de verpleging heeft haar bed toch 2 keer moeten verschonen en haar kleren en pyjama en konijnen hebben de wasmachine nu wel gezien zeg maar…

In het begin van de middag zijn we met Nyntha wezen wandelen. Even lekker de zon in. Lekker een frisse neus halen.

Nyntha vond het wel fijn, maar wilde toch ook wel weer naar binnen. Ze was zo moe dat ze doodmoe in slaap viel.

Rond een uur 7 was er ineens een keerpunt. Hoewel ze ineens enorm braakte, begonnen ook haar darmen ineens dat te doen waarvoor we hier waren en we zagen Nyntha echt ineens opknappen! Ruimte in haar buik leek het wel! Na een heerlijk bad en weer een schoon bed, hebben we met Nyntha nog een potje kwartet gespeeld en zo was het alweer bijna 8 uur en tijd om te gaan slapen.

Morgen gaan we dag 3 van de Kleanprep in. Dan heeft ze al 3,4 liter van de Kleanprep gehad. Stiekem zou ik het niet erg vinden als haar darmen vannacht toch alles verwerken en dag 3 niet nodig blijkt. We moeten even goed blijven ivm de OK, maar mss kan ze dan een beetje aansterken voor maandag. Maar dat zien we morgen wel.

We zijn in ieder geval beretrots op onze stoere dame.

One Reply to “Vooruitgang!”

Comments are closed.