Update na 3 dagen op en neer naar t AZM

Inmiddels zijn we weer een week verder nadat we 3 dagen op rij in t AZM mochten vertoeven. Of moet ik zeggen; het MUMC+.

Het was een week waarin er nog 2 maal contact is geweest met het ziekenhuis. Met de neuroloog en de kinderarts. En ondertussen doet Nyntha gewoon haar ding. Medicatie blijft op de hoge dosering staan waar ze staat.

Neuroloog heeft inderdaad besloten om een MRI met narcose aan te vragen. Dit alles gaat wel in goed overleg met de mdl-arts en kinderarts, om voor zo min mogelijk discomfort en risico te zorgen voor Nyntha’s darmen. Zonder een wachttijd zou dit niet al te lang mogen duren. We wachten t maar af.

Met de kinderarts is vandaag contact geweest. Zoals ik al schreef blijft de medicatie onverminderd gehandhaafd. Moet ik weer een dagboek gaan bijhouden van Nyntha’s toiletbezoeken. (Altijd kleurrijk ;-)) En mogen we maandag voor controle terug.

Daarnaast gaat ze overleggen met de mdl-arts om de MRI uit te breiden van wervelkolom naar wervelkolom én maag-darmstelsel. Ze moet nu toch onder narcose, dan kunnen we maar beter alles in 1 keer pakken en weten we zeker dat daar alles oké is. Of niet? Maar liever maar 1 keer narcose, dan straks misschien nog een keer.

Of dit doorgaat horen we aanstaande maandag.

Nyntha doet t verder prima hoor. Op de gebruikelijke buikpijn na, horen we haar amper. Ze struikelt haar gebruikelijke hoeveelheid, moppert haar dagelijkse hoeveelheid en is de vrolijke dame zoals we haar kennen.