Nederland wint van Mexico, ennnnnn….

Nyntha mag, als er geen gekke dingen gebeuren, morgen naar huis!!!!!!

Vandaag heeft ze wat fruit gegeten, een puddinkje en haar drinken ging Iin de ochtend wat moeizaam, maar in de avond herpakte ze zich super en dronk ze 190cc! 

Twee flinke poepluiers rijken, of armer maar net hoe je het bekijkt, en de chirurg is dik tevreden. 

Helaas zijn we de dag weer geeindigd met 38.3. Ik ben daar toch niet 100% gerust op, maar de chirurg maakt zich er nog steeds geen zorgen om. Morgenochtend weten we het. Gaan we naar huis? Of plakken we er nog 1 nachtje aan vast. We zullen het zien. Het gaat wel in overleg met ons, omdat we met eventuele klachten alleen in t AZM terecht kunnen. Dan is 100 km ineens heel ver weg.

Vanochtend spraken we in de gang de chirurg ook nog even. Hij vertelde dat het AZM het Ziekenhuis was waar de Nissenoperatie ‘heel veel’ werd uitgevoerd,  waarop Erik vroeg wat heel veel dan was. 25 Tot 30 per jaar was het antwoord. Tegen 2 per jaar in Nijmegen. Mag ik zeggen dat ik blij ben dat we in Maastricht zitten? Maar 25-30. Heel veel. Het klinkt zo weinig. Zoveel kindjes/mensen zijn er dus niet met dit probleem…

Maar hey! Op naar morgen! Ik kruip Iin de armen van Erik en ga lekker slapen. En hopelijk morgen een positief berichtje!