De echo van Nyntha’s navel

Ook dit onderzoek verdient een blogje, al is hier niet veel over te vertellen eigenlijk.
De echo werd in eerste instantie gemaakt door de Arts in Opleiding die ook aanwezig was bij het slokdarmonderzoek. Ze maakte de echo en Nyntha deed het weer geweldig. Zij kon geen bijzonderheden ontdekken en dit stelde ons eigenlijk al gerust.
Maar als A.i.O. wilde zij haar verantwoordelijke toch even laten kijken en dat was wederom Dr. Robben.
Deze herkende Nyntha meteen. Hij heeft haar tenslotte inmiddels al meerdere keren gezien. Hij herhaalde het onderzoek, keek nog een keer wat dieper, maar kwam tot dezelfde conclusie. Nyntha haar navel zag er, op dit moment, prima uit. Hij zei er wel bij dat dit een momentopname kón zijn, maar hij kon zich niet voorstellen dat hier de oorzaak zat van de aanhoudende verhoging en koorts. De navel zag er rustig uit. De darm stroomde er mooi onderdoor. Er was geen doorgang te zien van darm naar navel die er niet hoort. Al met al. Een prima uitslag!!
Er is afgelopen maandag ook bloed geprikt en hiervan krijgen we aanstaande maandag de uitslag. Dus daarop is het nog even wachten.
Op 14 Oktober mogen we naar de KNO-arts. Deze begint met een gehoortest (Geen idee waarom, we hebben nu niet het idee dat ze niet hoort, maar ze kijken tenminste overal naar!) en na dit onderzoek mogen we naar de KNO-arts voor de uitslag van de gehoortest en verdere onderzoeken.
We zullen doorgaan… 😉
Ondertussen gaat het met eten beetje bij beetje beter. Elke dag gaan we een beetje vooruit. Nu de rest nog! ♡♡♡