Controle bij de KNO-arts en even wegen

Een snelle check-up bij de KNO-arts en even op de weegschaal. Dat stond voor vandaag op het menu. En zoals altijd beginnen we dan bij de weegschaal.

Grmpf… Als we alle lelijke woorden weglaten valt het best mee hoor! Zucht… Woog ze vorige keer 11820 gram, is ze nu weer afgevallen naar 11545 gram…
We moesten een telefonische afspraak inplannen voor de uitslag van de ontlasting en toevallig troffen we daar Nyntha’s kinderarts. Even snel overleg met haar om onze zorgen betreffende het gewicht te delen en zij deelde die zorgen toch wel.
Advies: Thuis even wegen op onze weegschaal. Missie ‘vetmesten’ *kuch* voortzetten, komende week maandag staat n belafspraak, dan dus weer thuis wegen en kijken wat t dan is. En dan zien we verder.

Maar de KNO-arts was ZEER tevreden. Nyntha babbelt heel erg goed, oortjes zien er prima uit. We hoeven in december pas weer terug voor de controle daar.

Dus zo gingen we semi-optimistisch naar buiten met een heel vrolijk en blij meisje, wat alleen dan op de weegschaal niet helemaal laat zien wat zou moeten, maar wat het verder wel helemaal super doet! Ons toppertje!
Ow en de kinderarts was toch wel nieuwsgierig naar Nyntha het ringenmeisje 😉