Bammetje eten!

Qua eten gaat het nog steeds redelijk dus wilde ik vandaag eens een boterhammetje proberen.
Gekeken naar hoe ze ons de boterham het liefst uit onze handen zou grissen, verwachte ik eigenlijk wel dat dat goed zou gaan. Uiteraard geen hele boterham, maar een paar kleine stukjes en dan erna een lekker bordje pap om te zorgen dat ze toch voldoende binnenkrijgt als ontbijt.
In het begin is het ook zeker super gegaan. Nyntha heeft heerlijk zitten smikkelen. Maar of het nu de melk was, het brood zelf of gewoon dat het haar niet smaakte. Na een aantal stukjes brood zette ze het op een krijsen! Getracht haar te kalmeren, maar niks hielp.
Het is natuurlijk ook wennen en ik denk dat we kunnen stellen dat elk stukje brood een overwinning is, zeker met de angst van de Kinderarts dat de nissen misschien had losgelaten. Het brood zit er toch maar mooi in!
Na de boterham heb ik haar een bordje pap gemaakt en na de 3e hap warme pap kalmeerde ze wat. (Misschien toch de melk te koud?)
Na een half bordje pap heb ik haar nog even lekker geknuffeld en na schone billen wilde ze naar “bedje bedje” en daar ligt ze nu ook met konijn.
Het moge duidelijk zijn dat ze niet helemaal fit is. Haar oortje stoort haar behoorlijk. Dat gillen doet ze ook zo ineens uit het niets. En grijpt ze naar haar oortje.
Maar hey! Er zit een stukje boterham in!
*TROTS*
Morgen weer contact met de kinderarts. Wordt vervolgd….