En weer gesproken met de kinderarts

Niet echt veel spectaculairs, maar als we alles bijhouden is het wel handig om alles goed en op een rij bij te houden.

Qua bloeduitslagen van vorige keer leek het toch mee te vallen. Blijkbaar iets qua misverstand tussen haar en mij? Of toch een verkeerd dossier? De uitslag die ze me gaf vorige keer was wel degelijk afkomstig van een (virus)infectie. Althans, dat denkt ze nu. Dus we wachten het af. Dus geen teveel aan rode bloedlichaampjes zoals ze het vorige week zei. *haalt opgelucht adem*

Het krijsen wat Nyntha doet bij het eten (en met name bij avondeten (en dus het brood gisteren)) kan te maken hebben met enerzijds vergrote neusamandelen of anderzijds iets met de slokdarm. (Exact is niet blijven hangen). Om het voor Nyntha en ons voor nu even zo prettig mogelijk te maken, gaan we qua structuur van het avondeten weer tijdelijk een stapje terug. Dus weer iets meer in de blender. Niet helemaal tot vloeibare drab, maar wel zo dat het wat makkelijker glijdt. Fruit en pap heeft Nyntha geen moeite mee en wordt er ook niet gegild, dus daar lijkt geen probleem te zijn. We gaan het proberen.

Qua temperatuur van Nyntha ligt er nu de afspraak dat, Waneer deze boven de 38,5 uitkomt, we direct contact opnemen met het AZM en we dezelfde dag nog erheen moeten. (Altijd fijn..) Ik snap dat wel, dit gebeurd de laatste tijd met enige regelmaat, maar ze zien haar nooit met zo’n koortspiek. We hope  dat de koortspiek nu weer ff wegblijft. En anders maken we weer een ritje Maastricht.

Al met al, een telefonisch consult met wat nieuwe afspraken, maar weinig echt ‘shockerende’ dingen. Maar wel met een opluchting aangaande uitslag van vorige keer.
Wellicht nog steeds geen schone uitslag, maar het valt toch ineens een stuk mee!

Op naar 14 Oktober. Dan mogen we weer naar Maastricht voor een gehoortest en een gesprek met de KNO-arts.