Zzzzzzz

Schreef ik gisteren nog heel dapper dat het weliswaar vervelend was dat ik niet kon slapen, maar die tijd gebruikte om te dagdromen. Vannacht was ik er wel even klaar mee. Ik ging om 9 uur naar bed, want na 2 nachten amper slapen was ik toch wel erg ontzettend heel erg verschrikkelijk moe. Lekker in bed gekropen en een boek erbij. Wachten tot Erik naar boven kwam, want slapen zonder Erik naast me is niet echt mijn sterkste kant ;-).
Erik volgde al snel dus in zijn armen genesteld en gewacht op de trein die me naar dromenland zou brengen.
Ah, daar was ie! Stomme trein! Na een ritje van tien minuten werd ik uit die trein gemieterd en kon ik weer verder wachten. Erik kwam ook al niet zo lekker in slaap dus dan lig je een beetje naar elkaar te zuchten. Je kunt niks voor elkaar doen als alleen maar wachten tot je in slaap valt.
Rond half één hoorde ik naast me eindelijk een rustig gesnurk. Erik sliep. Nu ik nog!

Inmiddels had mijn maag me laten weten dat er een brand geblust moest worden dus na water uiteindelijk toch maar de jacht geopend op de brandweermannetjes van Gaviscon. Flesje uitwringen, want het was bijna leeg en die brandweermannetjes moesten hun werk maar gaan doen! Beker warme melk erachteraan en weer naar boven. Rechterzij, linkerzij, rug, buik (*TRAP*) en weer naar mn zij. Overeind zitten maar weer. In mn buik zat een opblaasbare bal die zichzelf op leek te blazen en zorgde voor een harde buik. En dan weer leegliep. Zucht.

Oke, van alles geprobeerd, dan maar Candy Crush spelen. Gaat trouwens verdomde goed ’s nachts! :-p. Nah ook dat hielp niet eeuwig dus weer slapen… Onee, toch niet. Ah! Een boek! Lezen! Ik denk als ik het boek dadelijk pak, dat ik geen idee heb wat ik gelezen heb, maar ach. Uiteindelijk kwam om half vier die trein die me naar dromenland bracht. Om kwart voor 7 werd ik met een zachte klop en een “Mama!!” uit mn trein getrokken en mocht de dag beginnen. Mezelf uit bed gesleept. Kids klaar gemaakt voor school, daar afgeleverd en even het dorp in.

Nu inmiddels alweer lang en breed thuis. Ymke is spelen, Xanne naar een feestje, Larissa maakt huiswerk en Eleni heeft n vriendinnetje te spelen. Uk is volgens mij nog uitgeput van vannacht want in mijn buik is het rustig. Ik ga mijn boek erbij zoeken en nog even verder ontspannen. Genieten van Uk in mijn buik en vooral niet slapen anders kan ik het vanavond zeker vergeten! Maar het liefst… Zzzzzzzzzz