Nyntha 1 jaar! Een geweldig fantastisch en onvergetelijk feestje! In fotostijl..

Soms zeggen foto’s meer dan woorden. Dit blog plaats ik foto’s en wijd ik niet te veel woorden aan. Wellicht hier en daar een toelichting. Het was een mooi en bijzonder feestje. Voor een mooi en bijzonder meisje!

Is het écht ons feestje? Zijn al die mensen voor mij hier?

Ik ben het feestbiggetje!!!
Okeeeeej, Angelique heeft een cadeautje van Jessy voor mij. Ha, een lintje, dat is leuk. Pulk, pulk, pulk… 

“Sehr geehrte Damen und Herren!”

Ahhh! Wacht, in dat papier zitten caeautjes! Jaja, ik begin het door te krijgen!!! En deze is van mijn peettante Tanja en van Kay!

Nomnomnom, Hoe kan Papa nu zeggen dat konijn niet lekker is! Nijntje smaakt prima!

Die…. is…. groot… 

Hmmm…. Eens even heel goed kijken. Hoe moet dat Nynke??? 

Hoi Mijntje! Jou ken ik! Vertel eens! Wat heb jij voor mij meegebracht?!

Hallo Mama van Yfke! Jij ook hier! Wat vertel jij nou?

Ik ben ongetwijfeld vergeten foto’s te maken van cadeautjes, want er waren ook nog kleertjes enzo, maar iedereen ENORM bedankt! Nyntha speelt echt afwisselend met alles!Alleen de ballenbak en de ballen zijn nog niet uit de doos, maar dat komt. Beloofd!


De taart. En omdat Papa natuurlijk ook jarig was, was de taart ook voor Papa.
De tekst: “Dit feestvarken en dit feestbiggetje vieren FEEST!
HOERA! Nyntha 1 Jaar!
Papa blaast 461 😉 kaarsjes uit. En Nyntha? Nyntha probeert een aardbei van de taart af te halen. Nomnomnom. 

En dan. Tja. Normaliter krijgt een 1-jarige een stuk taart waar ze zich helemaal mee mogen uitleven, maar zoals bekend, mag Nyntha geen vast voedsel. Maar dit stuk wilden we Nyntha niet volledig ontnemen, dus vonden wij een tussenoplossing. Nyntha mag én lust slagroom. Dus kreeg zijn een slagroom-één!

Met alle gevolgen vandien!
1 Jaar!

Een bord??? Voor mij?

Wat moet ik daar nou weer mee? Wat is dat op mijn vinger?

Zal ik dan eens proeven?

Ow wacht? Eens even proberen!

Ow.. Nu ligt het op mijn schoot! Mama!!

Vind ik dit leuk? Euhm.. 

Hmm.. Mama? Geef eens een lepel? Dat gaat veel beter!

Zien jullie wel?!

Zo…. En nu even een pyamapapje en een powernap bij Oma op schoot. Ben toch wel een beetje doodmoe… Pfff… Zzzzzzzzzzzzzzz
Sanne is ook moe, maar kan niet zo goed slapen, dus ik help haar even. 
Zo, nu even heel geconcentreerd spelen… 

 En zo kwam er een einde aan een hele mooie, speciale bijzondere en unieke dag. Een woord van dank aan iedereen die aan ons gedacht heeft op de dagen rondom de verjaardag van Nyntha. Of dat nu op de dag zelf was of op de dagen eromheen. Bedankt.

En namens Nyntha:

DOEI!!!!!