Hoe gaat het met Nyntha?

Ik vind zo’n blogje nog steeds wel wat tricky, want als ik eerder een blog schreef over hoe het met Nyntha ging, dan leek het wel of ik het op ons afriep. Maar ze doet het nu ZO goed! Dat ik dat toch ook wel eens moet schrijven, toch?

Inmiddels april. Al een hele tijd geen arts hoeven te bezoeken voor Nyntha. Ze doet het werkelijk fenomenaal! Eten gaat meer dan geweldig. Vrijwel elke dag dat Erik en ik tegen elkaar zeggen dat het ons zo verbaasd. Een jaar geleden had ze de sonde nog. Was gewoon mee eten aan tafel nog ondenkbaar.

Ik ben ook wel een beetje van de symboliek en voor degene die mn blogje over de Nyntha-appel hebben gelezen, is dit misschien bekend. Anders ff die blog lezen ;-).
De eerste 2 jaar dat Nyntha rondhobbelde, leek de appelboom echt niet veel te doen. Niet dat hij afstierf of zo, maar er kwamen geen nieuwe takken aan en er zat maar weinig vooruitgang aan.
Nu hebben we de Nyntha-appel verplaatst en sinds een paar maanden gaat Nyntha zo keihard vooruit en het is net of de boom meedoet. Nieuwe takken, nieuwe blaadjes. Ik vind het een heel bijzonder, symbolisch iets. ♡

image