Het enige echt Nyntha-schoentje

Zoals jullie hier hebben kunnen zien, hebben we, ter ere van de geboorte van Nyntha een heel mooi geboortekaartje laten maken. Volledig afgestemd op wat wij graag wilden en aangepast aan ons gezin. Voor de oplettenden onder ons vast niet ontgaan. Vijf lieveheersbeestjes,  waarvan vier grote en 1 kleine. Ons gezin bestaat uit vijf kinderen. Vier grote en 1 kleintje. En dan t kleine detail van het aantal stippen op de rug van het lieveheersbeestje. Juist. Zoveel mensen bestaat ons gezin(netje) nu. Het zijn de kleine dingen die t kaartje zo uniek maakten.
Ons kaartje heeft ons een heel bijzonder contact opgeleverd met de ontwerpster van ons kaartje. Ik durf wel te zeggen dat Cindy een vriendin is geworden. Afgelopen zondag zijn we live kennis wezen maken en mocht Cindy het meisje knuffelen waarvoor ze zo creatief bezig is geweest!

Via facebook heb ik vervolgens een ‘schoentje’ gewonnen! Een schoentje ontworpen aan de hand van het geboortekaartje en wat is het resultaat geweldig mooi geworden! De enige echte Nyntha-schoen!