Een berichtje voor Nyntha.

Nu lig je dan in mn armen. Zo lief, zo klein, zo kalm en zo tevreden. Vandaag samen met Papa besloten dat we de Mama-melk gaan afbouwen. Alles heb ik geprobeerd om jou die melk van Mama te kunnen blijven geven, maar het is op. Mama kan niet op tegen jou grote honger. Je bent de afgelopen weken zo goed gegroeid dat ik met een gerust hart die overgang maak naar de fles, maar stiekem ben ik toch wel verdrietig… ik had het graag nog weken volgehouden. Je zo dicht mogelijk bij me. Maar ik ben ook wel n beetje trots. Toch vijf weken dat je mijn melk hebt gedronken. En wat heeft het je goed gedaan. Lieve kleine Nyntha, wat ben je hard gegroeid. En als ik je zo in mn armen zie liggen, dan besef ik me eens temeer hoeveel ik eigenlijk van je hou. Van jou, van je grote zussen en van je Papa…
Morgen komen 2 van je grote zussen thuis. Ik heb ze gemist, morgen zijn de drie meisjes die in mijn buik zijn gegroeid alledrie bij me.
En nog twee weekjes, dan is ons gezinnetje weer helemaal compleet!
Lief meisje.. groei niet te hard. Weet dat ik van je hou. Ik geniet van je! Elk kleine moment. Elk kleine glimlachje, bewust of onbewust. Zelfs je huiltjes om aandacht. De blik in je ogen als je mij of Papa ziet… ♡
Kus Mama