Eindelijk bericht uit het AZM. We moeten/mogen weer….

Na heel wat weken wachten kregen we vandaag bericht van de de KNO-arts. De KNO-arts zou overleg plegen met onze kinderarts, maar omdat deze met vakantie was, duurde het allemaal wat langer.
Het overleg had betrekking tot het wel of niet plaatsen van buisje bij Nyntha.
Met de artsen van het AZM weet je het niet, dus we wisten eigenlijk niet wat we moesten verwachten vandaag en we zaten dus ook letterlijk zonder enige verwachting te wachten op het telefoontje. En dat was maar goed ook, want deze hadden we niet aan zien komen.

Dr van Den Neucker (kinderarts) Dr Henatsch (kno-arts) hebben besloten dat het momenteel de beste oplossing is dat er bij Nyntha buisjes worden geplaatst én de neusamandelen worden verwijdert.
Oke, beide dingen zijn afzonderlijk van elkaar genoemd, maar we hadden, vooral die neusamandelen niet zien aankomen.

Na de nodige uitleg, de risico’s en de antwoorden op de vragen die me zo snel te binnen schoten, werd duidelijk dat het in principe een ingreep in met weinig risico’s. Wat gedaan wordt gekoppeld aan een dagopname als alles normaal verloopt (waar we natuurlijk wel vanuit gaan).
De KNO-arts heeft alles in orde gemaakt en nu is het wachten op bericht van de anesthesioloog. De KNO-arts denkt dat Nyntha voor het einde van het jaar nog geholpen is en dat ze dan overal vanaf is.

Wij hopen echt van harte dat ze dan van de verhoging af is, dat ze dan normaal kan eten en dat de blender dan terug kan naar zijn eigenaar. Dat ze gewoon kan eten zoals n kind van bijna 17 maanden ipv gepureerd.

De kinderarts had 3 opties mbt het moeizaam eten waarvan de neusamandelen er 1 was. We hopen dat ze in 1 keer goed zit.

Op naar deze stap! Kom maar op! En dan is ze hopelijk van de 4-wekelijkse verkoudheden af, de aanhoudende verhoging, de koortspieken. We hopen het echt. *fingers crossed*