Een week thuis. Wat zijn we wijzer. En wat niet?

Een week geleden alweer dat we Nyntha mee naar huis namen. Nog wat snotterig, maar vol goede moed.

Inmiddels een week thuis. Een week waarin we vooral heel veel hebben bijgehouden. Wat dronk en at Nyntha nu werkelijk. Wat wss haar temperatuur. Plaste ze goed. Braakte ze. Hoeveel sondevoeding moest ze hebben. Tussendoor leefden we toe naar Oud en Nieuw. Een uniek Oud en Nieuw!

Conclusie: Nee, ze eet en drinkt niet zelf genoeg. Gemiddeld haalt ze met heel veel moeite tussen de 500 en 600 cc vocht. En dat gaat mondjesmaat. Haar avondeten en fruit gaat met hoeveelheden die eigenlijk niet groter zijn dan ongeveer 85cc. Zo is het ook met drinken. Er zit wel eens een uitschieter tussen van een iets grotere hoeveelheid, maar dat is meer uitzondering dan regel. De grotere hoeveelheden komen er over het algemeen uit. Dus ja, braken doet ze helaas ook nog steeds.
Plasluiers wisselen heel sterk. Die zijn helaas niet heel erg stabiel.  Iets wat voor ons dan wel versterkt dat we goed bezig zijn met de sondevoeding, want zonder de sondevoeding zou ze dus echt n vochttekort krijgen en snel ook!
Haar temperatuur zit helaas ook nog steeds te hoog.
En sondevoeding varieert van de ene nacht ongeveer 330 tot de andere nacht een hele zak van 500cc.

Alles bij elkaar genomen zijn we net zover als een week geleden, met als grote verschil dat we wel een heel blij, vrolijk kletsend meisje hebben. Ze is zo gezellig en lief. Als je niks zou weten en je denkt de sonde even weg, zie en merk je niks aan haar.

Ons toppertje!!! ♡♡♡