Dag 3 thuis. Hoe gaat het nu?

Ja, hoe gaat het nu? Kan iemand het me vertellen? Wij weten het niet zo goed eigenlijk.

Nyntha is koortsvrij, dat even voorop gesteld. De sondevoeding aansluiten gaat  goed. (Het loskoppelen ging de eerste twee dagen minder als je niet precies weet wat je moet doen, lol). Nyntha is lekker vrolijk, speelt lekker, neemt haar slaapjes waar ze ze nodig heeft en doet het eigenlijk wel oké.
Maar het eten? En het drinken? Moeizaam. Het braken gaat top! En dat bedoel ik niet positief. Ze braakt helaas elke dag. Gelukkig kunnen we met de sondevoeding aanvullen wat ze tekort komt, dus uitdrogen zal ze zeker niet.

Gisteren was een dag van bellen, bellen, bellen. Van afspraak maken met de kinderarts  (op 15 januari) naar de diëtiste.  Die ons het advies gaf om overdag misschien toch ook maar sondevoeding te gaan geven. Euhm.. How about no! Gelukkig was haar eigen melk geven ook n optie, dus weer n volgend telefoontje naar Sorgente (leverancier van de sondevoeding en materialen) om daar de materialen voor in huis te krijgen.
Na Sorgente was CZ aan de beurt. Op advies van de apotheek daar eens informeren  of we de Antagel toch vergoed konden krijgen. Wat dan vervolgens weer via de kinderarts moet.

Inmiddels hebben we de materialen in huis om eventueel melk en Pyamapapje via de sondepomp te geven. Vandaag lijkt het niet nodig. Ondanks het braken van vandaag, zit ze net op 600cc. Wij zijn toch positief!

Nu nog wat vinden op de doorlekkende luiers, want de luiers kunnen de extreme hoeveelheden niet aan. Argh! Iemand de tip? Is het waar dat Pampers echt zoveel vocht opnemen? En veel dan heb ik het over minimaal 500cc. Ze heeft maat 4. Weegt 10 kilo.

Maar in t kort. Ze doet het goed! Alleen dan het braken. Maar goed, dat wisten we natuurlijk al lang. We zitten allee  een beetje in dilemma, wachten we tot 15 januari??

Morgen gaan we in ieder geval met alle meiden naar het Top2000 Café! Oud en Nieuw vieren. Op een unieke manier!!!!
Happy New Year!