Definitieve uitslag slokdarmonderzoek van de chirurg

Tja, eigenlijk weinig verrassend. Het zag er super uit!
Wel blijven we onder controle van de kinderarts, omdat het wel in de gaten gehouden moet blijven worden en het niet ondenkbaar is dat in de toekomst onderzoeken herhaald moeten worden. Maar voor nu ziet het er goed uit!
Dat Nyntha zo nu en dan eens een boer laat is ook heel erg goed. Niet boeren zou namelijk ook een oorzaak van moeilijker kunnen eten kunnen zijn. Wanneer kindjes ‘lucht eten’ en dan niet boeren, wordt eten moeilijker. Nu boert Nyntha niet altijd, maar ze kan wel boeren. Dus het kan een deel van het probleem zijn, maar ze kan dit ook een beetje zelf oplossen.
De chirurg begreep me helemaal toen ik zei dat ik haar eten geven nu heel anders vond dan voor het onderzoek en dat het nu ook beter ging. Dat vond hij ook logisch. We moesten ook zeker gewoon doorzetten.
Het enige wat hij zich nu nog kon voorstellen was dat er ergens een voedselallergie zat, maar hij achtte die kans heel erg klein. Maar hij legde dat balletje bij de kinderarts.
Voor ons is het nu met de kinderarts verder zoeken naar de oorzaak van haar restklachten,  wachten op de uitslagen van de nog lopende kleine onderzoeken en afwachten wat de rest ons nog brengt. En ik ben heel erg benieuwd of ze donderdag ook is bijgekomen.
Maar al met al. Ons meisje doet het super!!!!