Dag 3 in het AZM

09:00 uur Nyntha heeft wederom een rustige nacht gehad. Zowel vannacht om 1 uur een kleine plasluier van 40 ml, als vanochtend om 8 uur een kleine plasluier van 50 ml. We kunne  stellen dat ze weer plast!

Ik kwam vanochtend op de afdeling en werd wel al snel welkom *gekucht*. Het hoesten lijkt vandaag erger dan gisteren. Nee, eigenlijk zeg ik dat verkeerd. Het is erger dan gisteren.
Ze is wederom gewogen en dat stemt ons niet helemaal gerust. 12020 gram met een luier aan. Gewicht blijft dus dalen. Maar goed, wij zijn geen artsen dus ook dat moeten we overlaten aan de mensen die erover gaan.

Na een half bakje pudding zit Nyntha nu tv te kijken samen met Meneer & Mevrouw Hand. We wachten met zn allen op de kinderarts voor overleg.

13:00 uur We mogen naar huis!

We wachten wel nog op bericht van de KNO-arts. Hier staat een afspraak gepland voor 1 december, maar we hopen dat we vandaag langs kunnen.
Van de eigen kinderarts hebben we wel wat vragen meegekregen om daar neer te leggen: Verwijderen van keelamandelen en eventuele huisstofmijtallergie.

Over 2 weken vindt er telefonisch consult plaats met de kinderarts. Gewicht moeten we in de gaten houden. Ook even met de diëtiste contact leggen mbt het gewicht en de dieetvoeding.
Antibiotica natuurlijk afmaken.

Maar we gaan naar huis!
image

17:00uur Een laatste update van vandaag. We zijn op weg naar huis. Maar zijn wel nog langs de KNO-arts geweest. Controle van de buisjes leverde op dat ze die niet meer heeft. Nu zijn ze er aan beide kanten uit. En… Ze heeft een oorontsteking aan de linkerkant. Gelukkig is ze al met een antibioticakuur bezig, dus dat komt vast in orde.

Dan komen we bij de vraag over de keelamandelen. Hier was hij eigenlijk wel duidelijk in gezien haar voorgeschiedenis en haar klachten. Het wordt weer opereren. Dit keer keel-en neusamandelen. Neusamandelen zijn weliswaar vorig jaar al verwijdert, maar het lijkt erop dat deze zijn aangegroeid. Buisjes worden vooralsnog niet herplaatst, omdat er geen typische oorklachten zijn die dit op kan lossen. Het lijken eerder klachten veroorzaakt door de amandelen.

En zo gingen we dus vanuit kno naar het opnamebureau. Voorlopige datum is 18 januari, maar als er eerder plek is worden we gebeld. Maandag hebben we een afspraak bij anesthesie zodat eerder ook mogelijk is.

Vanuit anesthesie naar de afdeling voor de spulletjes van Nyntha en via het RmcD zijn we nu op weg naar huis. Nyntha is k.o. Doodmoe.

Dus nu gaan we naar het volgende in de hoop dat dit dan eindelijk DE verbetering gaat geven. *fingers crossed*