Dag 2 in het AZM

Goedemorgen!

Vanochtend was er een meisje wakker met een iets heldere blik dan gisteren. Ze had dan ook geen koorts vanochtend!
Nu heb ik nog niet kunnen achterhalen hoelaat vannacht de zetpil gezet is, maar daar kom ik nog wel achter ;-). Maar hoe dan ook. Ik ben er blij mee!

De weegschaal gaf +20 gram aan en ze heeft geplast. Zelfs een half bordje pap gegeten! Een goed begin van dag 2.

Een echte overdracht van hoe de nacht is gegaan weet ik nog niet.

Nu ligt ze lekker weer bij me. We zien wel weer waar het heengaat…

Wordt vervolgd…

UPDATE 16:00UUR

Er is overleg geweest met onze eigen kinderarts en er is besloten dat we iig tot maandag hier blijven. Er wordt serieus gespeeld met de gedachte om sondevoeding te geven voor thuis. Wij staan daar eigenlijk niet heel positief tegenover als het puur als symptoombestrijding is, maar wanneer er ook gezocht wordt  naar een oorzaak van het probleem van Nyntha, willen we het tijdelijk proberen. Hiermee kunnen we in ieder geval voorkomen dat Nyntha telkens op het randje van uitdrogen zit en wanneer ze ziek wordt en het braken verergert, dan ook zo snel de verkeerde kant op kantelt. Het zal dan via de neussonde zijn die ze nu ook heeft.

Maandag wordt samen met onze eigen kinderarts een behandelplan gemaakt en gekeken welke kant we op moeten qua onderzoeken. Dit weekend kunnen ze hier dan ook zien wat het probleem nu echt is. We gaan er maar voor en maken er het beste van en hopen dat we dan over een tijdje eindelijk een gezonde Nyntha hebben en dat we de theedoeken eindelijk echt alleen maar hoeven te gebruiken waarvoor ze bedoelt zijn…

Nyntha is wel wat levendiger als gisteren! Ze drinkt weer wat meer en heeft n half boterhammetje op! En leest weer een goed boek! Go Nyntha!