Dag 1/3 van het AZM-rijtje

Vandaag stond een bezoekje aan de kinderarts op de planning.

Dat begon al goed met dat we dus niet op de planning stonden… De arts aan de telefoon vorige week had t wel netjes in t dossier vermeld, maar ons niet ingepland. Maar Maastricht zou Maastricht niet zijn, als ze dat voor ons oplossen dus wij konden gewoon terecht bij de dokter die afgesproken was.

Na wegen en onderzoeken kwamen we tot de conclusie: Nyntha’s buik zit vol. Vol met van alles en die moet leeg. We kunnen zo niet aan blijven modderen, want ze gaat met de dag slechter eten. Dus… 3 Dagen een hoog klysma, startende vandaag.

Zo gezegd, zo gedaan. Om 1 konden we terecht. (Om 10 uur waren we aan de beurt bij de kinderarts ;-)) Uiteindelijk waren we om.kwart over 2 weer op weg naar huis. Stap 1 is voltooid.

En wat zijn wij trots op onze grote dame. Ze vindt het spannend en dat zegt ze ook duidelijk tegen de verpleegkundigen, maar laat het allemaal netjes gebeuren.

Morgen beginnen we op de speelkamer voor de voorbereiding MRI. Aansluitend de MRI en we ronden m af met helaas t zelfde riedeltje als vandaag…

En dan hopen we na woensdag dat ze weer beter gaat eten en zich weer een stuk beter gaat voelen. (Vandaag bunkerde ze al heel wat meer weg dan de afgelopen 2 weken!!