Bezoekje aan t CB. De ogentest…..

Het consultatiebureau. Het noodzakelijk kwaad waar ik eigenlijk heenga, omdat het moet. En met Nyntha omdat het toch weer even fijn is om te zien wat haar gewicht doet! En dat gewicht doet het super! 94 cm groot en 14,2 kilo! Dat maakt deze Mama heel trots!

image

Vandaag stond ook de ogentest op het menu. Iets waar Erik en ik beiden heel luchtig ingingen. Nyntha ziet prima dus dat gaat prima. Dachten we…
Potverdorie… Ze zat daar super haar best te doen, maar verder dan de 2 bovenste regels komt ze niet. Vanaf regel drie kan ze van die plaatjes echt niks bakken.. Hmz.. Als we daar bij optellen dat Nyntha als baby, tot ongeveer anderhalf jaar toch een ‘lui oog’ had, was een verwijzing naar een oogarts een feit. Better safe than sorry. Zeer waarschijnlijk zal het allemaal wel meevallen, maar je weet het maar nooit uiteindelijk.

Met het advies er bovenop om ook zeker de KNO-arts toch ook nog eens naar haar oortjes te laten kijken verliep dit bezoekje net even anders dan verwacht. Maar hey. Komt vast allemaal weer goed. We waren alweer een tijd niet in t AZM geweest, dus gaan we daar maar weer eens naar toe. 😉 (28 juli kan Nyntha al terecht bij de KNO-arts)

Verder was ze eigenlijk gewoon dik tevreden. Een kleine, blije, vrolijke en open meid met een vlotte babbel. Die goed gegroeid is. We zijn allemaal dik tevreden! Ons toppertje! ♡