Aftellen naar de eerste schooldag!


En daar was ie dan! De brief van de juffen van Nyntha. En dit keer niet van de Peuterspeelzaal, maar deze brief was van Juf Kitty en Juf Marga van de Bongerd. Over 35 dagen mag Nyntha gaan starten op de basisschool en vliegt ook de laatste uit naar de grote school!

De clichés vliegen de laatste dagen om mijn oren. *Wat gaat t snel. *Kleine meisjes worden groot. *Tis nu echt de laatste. *Straks heb ik mijn handen vrij! *Straks heb ik mijn handen vrij… 

De juf heb ik al gesproken en het was een juf die ik nog niet kende. Een juf die ook Nyntha’s medisch verleden nog niet kende. Maar waar ze wel op gewezen was door collega’s juffen. Dat medisch verleden waar wij eigenlijk niet meer dagelijks bij stil staan, maar ik op dat moment weer even aan herinnerd werd en de laatste dagen toch weer wat vaker aan denk. 

Ze wordt 4! En wat is het een sterke stoere en dappere meid! En wat heeft ze al achter zich liggen.. Maar nu mag ze gaan leren! Ontdekken! Groeien op alle fronten! En wat zal het straks nog veel sneller gaan. Kleine meisjes worden echt snel groot!

Maar nu geniet ik nog even van m’n kleine meisje met haar Troetelbeer ♡

One Reply to “Aftellen naar de eerste schooldag!”

Comments are closed.