Wat gaat vandaag ons brengen…. 

We kunnen wel stellen dat Nyntha’s gezondheid ons flink bezighoud. Vanaf half 5 wakker, hoesten en braken. En net om 9 uur weer uit bed gevist met een actieve bloedneus. Het gutste letterlijk uit haar neusje :’-(.

Contact is gelegd met Kno-arts in Maastricht. Bloedneus inmiddels gestelpt en Nyntha schoongepoetst, maar de schrik zit er goed in. Wat is er toch met Nyntha aan de hand…. 

Afspraak met de huisarts plannen we ook maar in.. 

Update:

Om 16:50uur konden we met Nyntha terecht bij de huisarts. Omdat de bloedneuzen van de medicatie tegen het hoesten lijken te komen, moeten we daar uiteraard mee stoppen. Probleem is wel dat ze dan dus ontzettend veel hoest en met enige regelmaat braakt. En dat is best vervelend aangezien ze niet eet en minimaal drinkt. Plassen doet ze gelukkig wel weer kleine beetjes. 

De ontstekingswaardes waren voor de huisarts niet van die mate dat ze een antibiotica wilde voorschrijven. Zeker niet omdat we morgenochtend naar de Kno-arts kunnen. Het ligt nu echt even in handen van de Kno-arts. De huisarts kon niks voor haar doen. 

Na het eten heeft ze nog een keer een bloedneus gehad en nu slaapt ze. Af en toe wakker schrikken van het hoesten… Op naar morgen. Koorts is helaas nog steeds hoog. 39.5…