Waar zouden we zijn… zonder de Opa’s en Oma’s…

Nyntha is inmiddels 19 dagen oud. Oud? Naja, jong eigenlijk. Ons kleine meisje wordt groot! Althans, dat hopen we. Vooralsnog groeit ze in ieder geval voorspoedig! Vandaag mochten we naar het weeguurtje van het Consultatiebureau met Nyntha. Vorige week dinsdag woog ze 3 kg rond. Vandaag weegt ze 3350 gram! Mama is trots! Papa ook trouwens! Ons meisje doet het super!

Zo af en toe word je jezelf bewust van de mensen om je heen en de mensen die in ons eigen leven zo’n belangrijke rol speelden en in het leven van onze kinderen, ongetwijfeld ook belangrijke rollen zullen spelen. Wie kan zich niet zijn Opa en Oma herinneren. Knuffelen met Opa en Oma, snoepen bij Opa en Oma, logeren bij Opa en Oma. Bij Opa en Oma mocht altijd net iets meer dan thuis bij Papa en Mama.
Ons meisje heeft natuurlijk ook Opa’s en Oma’s. Ze heeft het geluk dat ze er nog allemaal zijn en ik hoop ook echt uit de grond van mijn hart dat ze nog heel veel jaren van haar Opa’s en Oma’s mag genieten!

Even voorstellen:
Mijn lieve Papa en Mama, voor Nyntha (en nog 10/12 andere kleinkindjes) Opa en Oma Remunj;

Oma Remunj <3

Opa Remunj <3

En natuurlijk de lieve ouders van Erik! Voor Nyntha (en nog 2/4 andere kleindochters) Opa Baard en Oma Netty;

Opa Baard

Oma Netty

Deze vier mensen hebben voor ons in de afgelopen maanden heel veel gedaan. Klaargestaan voor onze meiden en ons als we weer eens naar het Ziekenhuis moesten. Klaargestaan op tig andere momenten in ons leven. Iedereen op zijn eigen manier. Om ze te bedanken voor alles, daar is niet eens een beginnen aan. Maar ze verdienen in ieder geval wel een blogje op de site van hun jongste kleindochter Nyntha!