Modelzwangerschap?!

We mochten weer! Op naar Dr. Sollie. Even de uitslagen doorgenomen, ben kerngezond, en achterstallig onderhoud zoals hij het noemde weggewerkt. Hij had Xanne en Ymke er nog niet instaan. Niet geheel onbelangrijk om toch even te noteren wie er hiervoor in mijn buik heeft gebivakkeerd en hoe die zijn ontsnapt.

We mochten nog even mee naar het andere kamertje. Een echo maken. En het is net of ukkie gewoon weet dat we meekijken, want er werd weer gezwaaid!
Globale meting weer gedaan. Even gekeken naar hoe de placenta lag ivm de Placenta Preavia bij Ymke, maar het ziet er vooralsnog prima uit! Sollie waagde zich zelfs aan de uitspraak: ‘modelzwangerschap’. Dat ik dát nog mee mag maken! 😉

Vandaag de eerste dag zonder de medicatie tegen de misselijkheid. Afgelopen 3 dgn afgebouwd, dat ging lala.. Vandaag afwachten, maar komt vast goed! Ben positief ingesteld! Komt goed! Toch?

Vandaag ff een heavy dagje. Mijn bloeddruk was gisteren wat aan de hoge kant. We wijden t maar aan de zaak vandaag. Dus na vanmiddag kan mijn bloeddruk weer terug naar normaal. Volgende keer is mijn bloeddruk gewoon in orde! Ugh!

Donderdag de 17e hebben we een voorlichtingsgesprek bij de Verpleegkundige hier in t VieCuri. Erik zei al dat dat eigenlijk wel wat aan de late kant was! 😉

En voor nu. Verder met zwanger zijn! 14w + 6dgn zijn we vandaag.