Fruithapjes en nog veel meer

De vier-maandengrens is Nyntha reeds gepasseerd. Sinds een paar dagen krijgt Nyntha dan ook fruit. We hadden langer willen wachten, maar met een kindje wat ipv vijf uur tussen twee flessen liet zitten, kwam ze ineens na drie uur weer! Eerst de fles opgehoogd, alweer, nu naar 210. Met 8 schepjes notabene! Vrijwel geen resultaat. En nu? Nu smikkelt mevrouw inmiddels een half potje zonder problemen weg en dan te bedenken dat we pas vijf dagen bezig zijn. Ik voorspel een klein vreetzakje ;-).

We merken het wel aan Nyntha, de uren dat ze wakker is is ze vrolijk en actief. Vertelt ze volop en probeert ze steeds meer te ontdekken. Totdat ze moe wordt. Dan is er geen land mee te bezeilen. Dan zet Nyntha het ook een gillen en dan kun je maar weinig doen. Op dr buikje, tutje en Toelke en dan is ze zo k.o.
Afgelopen week viel ze zelfs weer eens op mijn arm in slaap en weer eens bij Papa! Wij genieten!

Het cliche van: “Het gaat zo snel!” Geldt hier helemaal. Ik weet dat je kindjes niet mag vergelijken, maar onwillekeurig ga je dat toch doen. Xanne woog met 10 maanden pas 7kg. Nyntha weegt nu met 4maanden ruim 6,5kg. Het gaat echt veel te snel, maar wat is t n wonder…