En de winner is…. We krijgen een…

Weken geleden vertelden we de dametjes dat we een babytje kregen. Weken hebben de meiden gezeurd, gevraagd en alles op alles gezet om te achterhalen of het een broertje of een zusje werd. Weken lang hebben we de meiden verteld dat het een baby werd! De laatste weken zaten Erik en ik in dilemma, vertellen we het ze wel of vertellen we het ze niet. Hoewel het erg leuk was om het ze niet te vertellen en het geweldig was wat ze allemaal in de strijd gooiden om te achterhalen of het een meisje of een jongetje was, besloten Erik en ik dat we het ze toch gingen vertellen. Vooral omdat het voor ons vooral een stuk makkelijker maakte, gezien het feit dat we toch nog heel wat spulletjes moeten kopen. Dus vandaag was de grote dag..

We zitten met de meiden een tafel en net als elke avond, is het onderwerp al snel op de baby gericht. Erik en ik kijken elkaar aan en Erik besluit aan de meiden nog maar eens te vragen wat ze nu eigenlijk het liefste willen. De meningen zijn verdeelt. Ymke wilt een zusje, Larissa wilt een broertje. Eleni die maakt het ECHT niet uit en Xanne.. Tja ook die wil een broertje. Erik en ik schieten in de lach. Tja, de helft is blij, de andere helft niet.
Om de spanning nog wat vooruit te laten lopen, vragen we aan de meiden wat we moeten doen als het nu niet is wat ze graag willen. Ook daarin zijn de meningen verdeeld. Ymke en Eleni vinden dat we nog maar een babytje moeten maken. Larissa legt zich erbij neer en Xanne spant de kroon. Als het niet is wat Xanne wilt, moeten we de baby heel slecht verzorgen en heel gemeen doen tegen de baby, want dan loopt de baby vanzelf wel weg. Oeps! Daar zijn we maar even op ingesprongen dat we DAT zeker niet gaan doen! Wat een fantasie..

Tijdens het eten, maken onze meiden er een sport van om van het ene onderwerp naar het andere te switchen. Zo hebben we het over de baby en zo gaat het over school, Spongebob, buitenspelen en zo gaat het weer over de baby. Erik besluit het niet klakkeloos te vertellen, maar vraagt eerst nogmaals of ze het ook echt allemaal willen weten. Dan pakt hij een blaadje en schrijft op het blaadje wat het is. Eerst mag Ymke lezen wat er op staat. Omdat ze er niet helemaal wijs uit werd, heb ik het verduidelijkt met een klein poppetje. Daarna mocht Xanne kijken. Eleni was next en als laatste Larissa.
Tja en nu willen jullie het natuurlijk ook wel weten? Anders zat je nu al niet meer te lezen.