Eerste logeerpartijtje!

Afgelopen zondag was de dag aangebroken dat Nyntha voor het allereerst ging logeren. Met onze 7-persoonsauto helemaal volgestouwd met spullen voor Nyntha, Nyntha en 1 tas voor onszelf startten we onze rit richting Brabant. Nyntha ging logeren bij Opa Baard en Oma Netty! Voor alle partijen spannend, voor Nyntha omdat het haar eerste logeerpartijtje was, voor Papa en Mama omdat het de eerste keer was dat ze langer dan een paar uur uit ons zicht was en voor Opa en Oma ondat het de eerste keer was dat Nyntha kwam logeren en ook omdat het jongste kleinkind voor Nyntha toch al 9 is (Eleni) en een babytje is toch iets anders!
Maar ik durf wel te zeggen dat Opa en Oma het niet hebben verleerd. Nyntha heeft heerlijk genoten bij haar Opa en Oma. Papa en Mama hebben heerlijk genoten van het Erik-en-Samantha-zijn. We zijn met hart en ziel ouders voor onze Bende van 5, maar het was toch even erg fijn om onszelf te zijn. Samantha & Erik. Elkaars partner. Gewoon heel even niet Papa en Mama.

Na twee nachten vond ik het lang genoeg geweest. Ik wilde naar Brabant. (Ja ik!) Ik wilde naar mijn kleine meisje! En de stralende glimlach die ik van haar kreeg toen ik haar uit bedje haalde, was het mooiste wat ik me kon indenken op dat moment.
Na wat drinken en even nakletsen werd onze auto weer volgestouwd en met ons kleine meisje weer in de auto zetten we onze reis voort naar huis.

Gerard en Netty, Opa en Oma, vanuit de grond van ons hart enorm bedankt voor de goede liefdevolle zorgen voor Nyntha. Wij hebben genoten van elkaar. Jullie hebben genoten van Nyntha en Nyntha heeft genoten van jullie. Bedankt!