Een ZEER geslaagde 3decho! Poging 2!

Vandaag hadden we de eer voor een 2e poging voor een 3d-echo. We hadden deze cadeau gekregen van Tanja dus we waren zeer benieuwd wat het ons ging brengen.

Vorige week maandag  gingen we al vol goede moed. Eenmaal aangekomen bleek het mis te zijn gegaan met de afspraak, oftewel.. We zaten er voor niks.. Even een telefoontje gepleegd en we mochten dinsdag nog een keer een poging wagen! Nu ging het goed! Hoewel Uk in Maastricht altijd met een arm voor het gezichtje lag, waren we er van overtuigd dat het nu anders zou zijn.
In de veronderstelling dat het goed ging, nam ik plaats op de tafel. Die ijskoude gel werd op mijn buik gesmeerd, echo-apparaat erop en… we kregen een prachtige arm in beeld! Precies voor het snoetje!
Dát was niet de afspraak! Proberen, draaien, rammelen aan mijn buik, praten tegen uk. NIKS hielp. Uk vond het wel welletjes. Uk wilde NIET  op de foto!

24 weken en 6 dagen
 
Maar het mooie van het Echobureau in Venray was wel dat we deze week nog een keer kosteloos terug mochten komen! Kijk! Dat is mooi!
Vanochtend gingen we vol goede moed weer naar het Echobureau. Enigszins hopend dat Uk zich dit keer wel liet zien en na een duidelijk woordje van Papa dat er nu wel geposeerd moest worden, gingen we enthousiast weer naar binnen!
Eenmaal binnen kreeg ik weer die koude gel op mijn buik. De kou viel dit keer wel mee eigenlijk gezien het buiten VEUL en VEUL kouder was! Het kon verdorie wel winter zijn!
Even zoeken waar Uk ligt en.. WAUW! Als we niet al dol waren op dit wondertje zouden we nu helemaal verliefd zijn! Wat is Uk mooi!! <3 En een kuiltje in de kin, net als Mama en grote zus Xanne!
25 weken en 5 dagen
Na dit geweldig mooie aangezicht van ons kindje, besef je je eens te meer dat we nog 3 maanden moeten wachten tot we ons wondertje in ons armen mogen hebben. Maar dat wordt het wachten meer dan waard! We kijken er nu al naar uit. Ik kan echt uuuuuuuren kijken naar ons hummeltje.. Uk is zoooooo mooi! *zwijmel*
 
Volgende week moeten we weer naar de gynaecoloog voor de usual controle. De week erna weer naar Maastricht voor weer een grondige check van uk. Het houdt ons bezig zullen we maar zeggen. Laat die weken maar voorbij vliegen!