Een positief blogje!

Na al die ellendige blogjes met miserabel nieuws en berichtjes waarin we hoopten op beterschap vind ik het nu wel tijd voor een blog met een positieve noot.
Nee, wat zeg ik? Een ‘noot’ is veel te zacht uitgedrukt. Gewoon, simpel, een positief blogje.
Hopelijk roep ik niks op ons af, maar ik wil ook deze positieve vooruitgang met jullie delen!

Vorige week donderdag trof ik Nyntha aan met een uitgetrokken sonde. Even balen, maar na overleg tussen Erik en mij besloten we de gok te wagen en dag voor dag aan te kijken hoe ze het zou gaan doen ZONDER sonde. Concreet wilde dat dus zeggen dat ze zelf voor voldoende intake moest gaan zorgen en wij haar ’s nachts niet meer kunnen bijvoeden. Met de wetenschap in ons achterhoofd dat we maar hoeven te bellen als t mis dreigt te gaan, zijn we vorige week donderdag de uitdaging aangegaan.

En het gaat goed. Het gaat berg op en berg af en de ene dag beter dan de andere, maar ze eet en drinkt echt goed! Als ik jullie vertel dat ze vandaag gewoon een HELE banaan heeft weggewerkt! Dat ze zonder problemen drinkt! Dat de craccottes zonder moeite naar binnen gaan en ook avondeten steeds beter en beter gaat!
We zien haar de dagen afwisselen de afgelopen week. Een dag van ongeveer 600 cc wisselt ze af met een dag van 1000-1100cc. Zolang ze dat blijft doen, zijn wij tevreden!
En wat is ze blij! En vrolijk!

En wat is ze mooi……. ♡

19 Mei mogen we weer naar Maastricht. Dan willen we ook weer wegen en als het Tot die tijd goed is blijven gaan hebben we ook n goed beeld of we op de goede weg zijn. En ook zijn we dan weer dichterbij de gastroscopie begin juni. Spannende dagen. Maar wat zijn we trots op ons toppertje!