Een eerste glimp van ons wonder!!

Vandaag een eerste afspraak bij de gynaecoloog. Een eerste afspraak voor de echte bevestiging dat er een wondertje groeide in mijn buik. Van binnen op van de zenuwen, maar ik had er een goed gevoel bij.
We stapten binnen in Echt in de praktijk met enige vertraging. Toen Dr. Zwaan ons riep was het toch even diep zuchten. Dr. Zwaan reageerde zo lief met een grote glimlach dat ze zag dat er een zgn. ‘Zwangerschapsvel’ in zat! Ja! Ongelofelijk, maar echt!!!
Na even wat koetjes en kalfjes mocht ik me omkleden en werd er een echo gemaakt.
En dan lig je daar op die tafel. En dan verschijnt er op die monitor een heel lief klein wurmpje en in het midden van dat wurmpje een klein knipperend lampje! Er zat echt een kindje! En dat kindje had een KLOPPEND hartje! Een blik op Erik die met net zoveel blijdschap naar dat wondertje keek als ik even daarvoor deed! <3
En we horen Zwaan nog zeggen: “Ik kan kijken of we het hartje kunnen horen, maar de kans is klein.” Ze had het nog niet uitgesproken of het mooiste geluid wat we konden horen klonk door de behandelkamer. “BONK BONK, BONK BONK!”
God, wat waren we dankbaar en blij!
Met een heerlijk gevoel reden we richting Roermond en erna door naar huis. Het groeit echt! *Blij!!*