De datum van de operatie

Vorige week kregen we de datum. Officieel moesten we alleen nog de bevestiging krijgen. Die zouden we vandaag krijgen, dus ik liep al de hele tijd met mijn telefoon rond. Er werd namelijk gezegd dat we gebeld werden. Loop ik de schuur in, vind ik een brief van het AZM. 

Maar goed. We hebben de datum.
Op 25 juni om 13:30uur worden we, met Nyntha, in het AZM verwacht. Dan wordt ze opgenomen en gaan ze in het Ziekenhuis de laatste kleine onderzoeken uitvoeren. Bloedprikken, gesprekken met de anesthesist, laatste uitleg enzovoorts. Dan blijven we een nachtje slapen in het AZM zonder allerlei poespas en dan is het donderdag 26 juni de grote dag. Op 26 juni gaan ze haar opereren. 
Hoe het vanaf dan gaat verlopen is natuurlijk afwachten. De opname zal dus 3-5 dagen gaan duren. De tijd zal ons leren hoelang het werkelijk zal gaan worden. We gaan het meemaken!
Nu gaan we ons nog even focussen op haar verjaardag zondag/zaterdag. Even de laatste dingetjes regelen en dan is het al snel zover. Een dubbel gevoel heerst er in mijn lijf. Ik ben blij dat Nyntha het allemaal niet beseft. Nog een weekje…