Checkup bij de gynaecoloog

Na de roerige afgelopen dagen, mochten we vandaag weer naar de gynaecoloog. Wederom een andere dan normaal, maar ach. Ze hebben allemaal hetzelfde geleerd, toch?

Wachtkamer in en wachten. Samen met Erik de informatietvberichten goed doorgekeken. Je weet maar nooit of je er iets van leert. 20 Minuten wachten en we mochten naar binnen. Ik kreeg de onvermijdelijke vraag hoe het met me ging. Tja, het kon beter… Eigenlijk wist deze gynaecoloog ook geen oorzaak te noemen dus besloot hij tot het nemen van wat kweekjes en het voorschrijven van een antibioticakuur in de hoop dat er een ontsteking zit ergens in mijn buik die hiermee bestreden kan worden en waardoor dan de klachten afnemen. Ik vind het een mooie poging en hoop dat het inderdaad de oplossing brengt.

Een inwendige echo bracht in ieder geval de geruststellende conclusie dat mn baarmoederhals in ieder geval stabiel is gebleven. Hij is niet korter geworden en daar ben ik al erg blij om. Daarmee is de beginnende ontsluiting ook even stop komen te liggen.
Maandag mag ik weet terug naar de gynaecoloog. Zowel voor uitslagen als voor wederom n onderzoek. Het houdt ons bezig en uk hopelijk veilig binnen. We wachten af…