Brood met korstjes?

Nyntha eet, sinds ze brood eet, altijd brood zonder korstjes. Eigenlijk doen we dat automatisch, omdat we nog een beetje in de modus zitten dat ze dat niet weg krijgt. 

Vanochtend vroeg ze voor n 2e boterham, dus ik wilde het toch eens testen. Mevrouw-ik-wil-alleen-maar-kaas-op-mijn-brood wenste dus wederom een boterham met kaas en in plaats van de korstjes eraf te halen liet ik ze er voor de verandering aanzitten.
Wat doet ze?
Ze laat zich de kaas niet van haar brood eten, want at alle kaas op, at de korstjes op en liet het zachte deel van het brood liggen. “Mama! Klaaaaar!”

Tja… ik heb mn consequentie weggegooid met de zachte stukjes brood. Ik was zo verbaasd van deze actie dat ik niet de strijd aanging dat ze de rest ook moest opeten.

1 ding weet ik wel: De volgende boterham zal weer met korstjes zijn!

Jeetje wat hebben we met Nyntha veel bereikt. Of beter gezegd: Wat heeft Nyntha veel bereikt! Was een jaar geleden fruit met stukjes nog steeds ondenkbaar. Inmiddels eet ze gewoon alles weg. Dus ook korstjes  van haar brood. Ze eet vlees (niet alle soorten, maar ze eet vlees). Ze eet soep met groente en pasta erdoorheen. Spaghetti met kaas. Frietjes met een sikkedel  (frikadel 😂). En ze wilt ALLES proeven. Er is maar heel weinig wat ze echt niet lust. Spruitjes, boerenkool, zuurkool. Zelfs dat eet ze weg.

De uitslag waar ik het over had in mijn laatste blog is een raadsel. Toen we smorgens naar de dokter wilden gaan, waren de vlekken en blaren weg. In de loop van de avond kwamen er wat kleintjes opzetten, maar minimaal.
Gisterochtend werd ze wakker en zaten haar hele benen onder. Ingesmeerd met vaseline tegen de jeuk en 2 uur later was het weer weg.
Vandaag is er weer niks meer te zien.
Geen koorts, hartstikke vrolijk.
Kom maar op met maandag!

image