9 dagen Nyntha

Negen dagen is Nyntha inmiddels. Negen dagen die werkelijk voorbij zijn gevlogen. Nyntha is niet meer weg te denken uit ons gezin. We hebben er al een redelijk goed ritme inzitten, Nyntha bezorgd me geen slapeloze nachten. Ze groeit prima.
Waar ze bij geboorte 2980 gram woog, vanochtend zat ze op 2960 gram. Tis n klein poppetje, maar ze is zo ontzettend sterk. Er worden nekspieroefeningen gedaan. Ze heeft flinke kracht in haar handjes.
Qua huilen durf ik te zeggen dat we geluksvogels zijn. Nyntha huilt zelden en t huiltje wat ze af en toe laat horen, is zo zacht dat we n babyfoon aan hebben moeten schaffen. Met alle deuren open, hoorden we haar nog niet…

Inmiddels is wel zo ongeveer iedereen op de hoogte van ons meisje. Dan wel via internet, via n kaartje, app of via alledrie de opties. De reacties die we hebben ontvangen zijn eigenlijk allemaal even lief, leuk en spontaan. Ik koester elke reactie die we krijgen. Pink bij menige reactie een traantje weg en bij t uitblijven van een enkele reactie… That’s life en soms.. tja.. soms gaan de dingen net anders dan je had gehoopt.
Maar no hard feelings en door. Wij zijn dolgelukkig met ons kleine mooie meisje. De mensen om ons heen genieten met ons mee. Onze fb-vriendjes en volgers op twitter moeten toch onderhand gek worden van alle #nynthaspam! Sorry! Maar ze is nu eenmaal zo lief en mooi en.. ach.. ik bespaar t jullie. Ik ben gewoon een hele trotse Mama!

Vanochtend zelf even voor n kleine checkup naar de huisarts geweest. Hb, suiker, bloeddruk allemaal dik in orde. Ontstekingswaarden waren niet echt verhoogd. Urine wordt op kweek gezet en daar komt morgen de uitslag van. We zijn benieuwd. Als ik de duizeligheid kwijt ben, ben ik lichamelijk gezien weer bijna helemaal mezelf!

Tijd voor Nyntha. Ze wilt weer eten. Fijne middag!

One Reply to “9 dagen Nyntha”

Comments are closed.